fbpx
Солна стая в Спа Хотел Кремен - Кирково

Солната стая помага да сте стройни и с отпушен нос

Солна стая в Хотел Кремен - Кирково

Солните стаи са търсени, защото престоя в тях лекува хроничен бронхит, синузит, ларингит, фарингит, тонзилит. Солта обгаря кожните заболявания и гони болестите. Фините частици сол, попаднали в организма помагат при дихателни проблеми, но също така подобряват метаболизма, кръвообръщението, действат благотворно на централната нервна система, при нервност, нарушен сън, хъркане.

Чрез модерна технология в стаята се създава терапевтичен микроклимат, близък до този в солните пещери, боровите гори или морския бряг. Въздухът е богат на микроелементи, 80% от които се съдържат в кръвната плазма на човешкото тяло. По време на процедурата в солната стая се разпрашават фини частици от 1-3 микр. специална фармацефтична алпийска каменна сол.

Солната терапия е за индивидуална и групова подходяща както за възрастни така и за деца.
При лекуването с халотерапия, солта, която се вдишва, има свойството да абсорбира по естествен начин течностите (слузта) от носа и от синусите като в същото време „изчиства“ дихателната система, защото солта е естествено антисептично средство с противъзпалително и антибактериално действие.

Един сеанс в солната стая (40мин) се равнява на 4 часа разходка в борова гора. В солната стая сеанса за възрастни трае 40 минути, а за деца 20 минути. В зависимост от възрастта на клиента и естеството на заболяването, зависят и броя на посещенията 4-30 посещения. Също така се препоръчва да се повтаря лечението 2-3 пъти годишно

Солна стая в Комплекс Кремен - Spa Hotel Kremen

За да бъде по-ефективен престоят в Солната стая, може да комбинирате различни процедури, например: нашите басейн с различни хидромасажни съоръжения, Леденото ведроСауна и Парна баня

Комплекс Кремен предлага комфортна зона за Масажи и почивка с Парна баня, Сауна, солна стая, Ледено ведро, вътрешен акватоничен басейн – четири хидромасажни лежанки, два контрастни басейна – топъл и студен, водопад и хидромасажна пътека.

Spa Hotel Kremen

За всички любители на природата и спокойствието

Вашата количка е празна.

0 in cart
Close