fbpx

Масажи и Процедури в Хотел Кремен - Кирково

Масажи и Процедури

Направете резервация за своята процедура предварително, за да се уверите, че желаната терапия и терапевт ще бъдат свободни за Вас.

За процедура, отменена 2 часа преди започването й не се заплаща неустойка.

При анулиране на резервация преди процедура или при неявяване към сметката
на стаята ще бъдат начислени 15.00 лв. като неустойка.

Цени на Масажи

Масажи

Цена|BGN

Детоксикиращ масаж с мед – гръб

45

Енергиен, точков масаж на стъпала с пчелен мед

30

Масаж на гръб с вулканични камъни

40

Ароматерапевтичен масаж с био масла – цяло тяло

60

Ароматерапевтичен масаж с био масла – гръб

45

Спортен масаж

60

Антицелулитен масаж

60

Релаксиращ масаж

50

Тонизиращ масаж

50

Частичен масаж крака

30

Частичен масаж ръце

20

Масаж – яка

30
Цени на Процедури

Процедури

Цена|BGN

Лимфен дренаж

45

Биоскенер

30

Квантова терапия

30

Детоксикация

25

Нагревки на синуси с инфрачервена лампа

5

Рефлексотерапията като метод на природолечение се основава на теорията, че всички органи и системи в тялото са проектирани върху зони или рефлекторни точки по ходилата и ръцете. Рефлексотерапията представлява обработване на тези зони със специфични масажни похвати с цел подобряване функцията на всички органи и системи в човешкото тяло. Целта на Рефлексотерапията е дълбока релаксация на организма, благодарение на която се постига възвръщане на вътрешното равновесие. Тя въздейства както на физическото състояние на организма, така и върху психическото състояние.

Медотерапията от своя страна интензивно почиства кожата като пилинг. Чрез специални отлепящи техники, се олющва повърхностния слой на кожата, отварят се порите и се улеснява дишането й. Това дава възможност на меда да проникне дълбоко в тъканите и да въздейства чрез своя уникален биологичен състав върху целия организъм. Медения масаж дава възможност на организма по етесвен път да се освободи от токсините, излишните течности и мазнини. Той е полезен при ревматизъм, плоскостъпие и артрит, както и при хронична преумора.

Детоксикиращ масаж с мед
Масаж на гръб с вулканични камъни

Масажът с топли вулканични камъни отпуска мускулатурата и релаксира ума. Действа дълбоко успокояващо и в комбинация с приятния аромат от етерично масло хармонизира тялото и душата. Използваните в терапията камъни са вулканични (магмени). Излезли от недрата на земята, те се характеризират с висока топлоемкост и ниска топлопроводимост. Затоплени веднъж, вулканичните камъни задържат топлината дълго време и я отдават бавно и равномерно, създавайки усещане за разливаща се, мека топлина по цялото тяло. В допълнение със специфичните масажни движения и етерични масла се създава приятно усещане за отпускане на цялото тяло!                                 

При ароматерапевтичния масаж се използват високо концентрирани растителни масла, по-известни като етерични масла, които се прибавят към професионалните лосиони.

Ноздрите са свързани с част от човешкия мозък, която осъществява връзката с околната среда посредством сетивните органи. Тази система контролира емоциите и влияе на нервната система и хормоните. Когато вдишате молекулите на етеричните масла, мозъкът ви изпраща сигнали, които въздействат на сърдечния пулс, нивото на стрес, кръвното налягане, дишането, паметта, храносмилането и имунната система.

Другият начин за използване на етеричните масла е абсорбирането им чрез кожата, като всяко от тях има различни лечебни свойства – например някои успокояват, а други енергизират. Най-често използваните масла и техните преимущества са:

  • успокояващи – лайка, лавандула, здравец;
  • повдигащи – иланг-иланг, салвиа, роза,портокалови цветове;
  • енергизиращи – розмарин;
  • прочистващи – розмарин;
  • отпушващи носа – евкалипт, бор, чаено дърво.

Тази процедура е най-подходяща при повишени нива на стрес или емоционален дисбаланс. Ароматерапията е с доказано добър ефект при следните болки или състояния:

  • инсомния (безсъние);
  • главоболие;
  • храносмилателни проблеми;
  • болки в гърба;
Ароматерапевтичен масаж с био масла
https://hotelkremen.com/massages-and-procedures/

Вашата количка е празна.

0 in cart
Close