fbpx
Уют през зимата в Спа Хотел Кремен

Уют през зимата в Хотел Кремен

Как да намерим уют през зимата?

Зимата може да ни предложи много топлина, уют и незабравими мигове, стига да знаем къде да ги потърсим. А какво по-хубаво от това да си подарим една зимна СПА почивка в планината.

Eто и три неща, които може да правите в Спа Хотел Кремен, когато навън е студено, а Вие се нуждаете от почивка.

Плуване

Плуването е един от най-добрите спортове, които можете да практикувате целогодишно, на открито през по-топлите месеци или на закрито през есенно-зимния сезон.

Нашият хотел разполага с вътрешен акватоничен басейн – четири хидромасажни лежанки, два контрастни басейна – топъл и студен, водопад и хидромасажна пътека.

Сауна

Използването на сауна през зимния сезон е особено приятно и полезно. Високата температура в сауната и парата са естествен начин за прочистване на тялото чрез изпотяване.

Спа и Уелнес

Вкусни ястия

Уютът и топлината през зимата обикновено свързваме с хубаво червено вино и топли ястия.

В ресторанта на Хотел Кремен може да се насладите на ястия и специалитети от българската и родопска кухня. А за завършек може да изпробвате от нашите вкусни десерти, поднесени с много любов и професионализъм.

Траиционна кухня

Както виждате сами, зимата предлага много възможности. Навън може да е студено, но няма по-подходящо време от годината да се отдадем на СПА процедури, да плуваме на закрито или просто да се насладим на хубава храна. А Хотел Кремен е мястото, което предлага всичко това, за да изживеете Вашите незабравими зимни мигове.

Цени за настаняване в СПА хотел Кремен за месец Декември

Двойна стая с тераса и изглед към язовира на цени на човек от 45 лв.

Разгледайте нашия Коледен Пакет!

Двойна стая с тераса и изглед към язовира на цени от 140 лв.

Your cart is empty.

0 in cart
Close
Hotel Kremen Бихме искали да ви известяваме за най-новите оферти в Хотел Кремен.
Затваряне
Разрешаване на известия