fbpx
Спа Хотел Кремен Спа и Уелнес

Как да извлечем максимума от нашето Спа изживяване?

Златни правила и съвети за невероятно Спа бягство

За повечето от нас посещението на СПА е свързано с подмладяване на духа и тялото. Спа процедурите определено са едни от най-често използваните форми за релаксация, с които да отделите време за себе си и да се почувствате специални.

Ето и няколко златни съвета, които ще Ви помогнат да се възползвате максимално от Вашето СПА изживяване, ако вече сте решили да прекарате деня си в СПА удоволствия.

1. Резервация

Неминуемо най-важното нещо е да се обадите и да запазите час в удобно за вас време.

Запознайте се с политиката за потвърждение на регистрацията, както и условията за ползване на Спа центъра. Информирайте се относно работното време на Спа центъра, както и процедурите, с които разполага.

2. Преди СПА

Какви дрехи да изберем?

Ако за пръв път се отдавате на спа изживяване, то най-вероятно се чудите какви дрехи да вземете със себе си в спа центъра.

Облечете се възможно най-удобно, вземете със себе си малка чанта, опаковайте четката си за коса и банския костюм. Ако сте забравили да вземете хавлия/халат и чехли, срещу допълнително заплащане Спа центърът ще Ви предостави такива.

Не забравяте да отидете с чиста кожа

Малко преди да пристъпите към посещението на спа центъра, е нужно да се погрижите за себе си. Отидете с чиста кожа, за да извлечете максимума от всяка спа терапия. Не е желателно да използвате парфюми в СПА зоната, тъй като силният аромат може да дразни останалите посетители.

3. Последователност на СПА процедурите

Много е важно да подберете правилният ред за използване на услугите и спа съоръженията в спа центъра. Ето и правилната последователност на СПА процедурите.

Загряване

Първо е добре за започнете със затопляне на тялото. Препоръчваме Ви да посетите сауната или парната баня.

В сауната и парната баня горните пейки са по-горещи от долните пейки. Тялото ни се загрява по-равномерно, ако лежим отколкото ако седим на пейката.

Разхлаждане

След като сте използвали вече парната баня или сауната, е време да изведете от себе си излишната топлина.

Може да се охладите и отпуснете, взимайки душ с хладка вода или да се потопите в басейна и да поплувате.

За финал

След като сте се разхладили, тялото ви се нуждае от известно време, за да се изравни температурата в него, а пулсът и кръвното налягане да се върнат в норма. Използвайте това време да пиете малко вода или просто да седнете и да релаксирате.

И не на последно място - не забравяйте да изберете правилния спа център!

Eдно от най-важните неща, за да извлечем максимума от спа е да изберем правилния спа център!

За да си подарите едно истинско СПА бягство, можете да изберете Спа центъра на Комплекс Кремен. А за тези от Вас, които не са гости на хотела, но все пак искат да се отдадат на еднодневно спа изживяване, сме приготвили специален Спа пакет, в дните от Понеделник до Четвъртък!

Ползване на Спа центъра от външни посетители

Иползвай всички Спа процедури в дните от Понеделник до Четвъртък от 02.12.2019г. 

За записване и повече информация

Your cart is empty.

0 in cart
Close
Hotel Kremen Бихме искали да ви известяваме за най-новите оферти в Хотел Кремен.
Затваряне
Разрешаване на известия