fbpx
8-ми Март с Нина Иванова

8-ми март в Родопите

Скъпи приятели,
прекарайте една романтична вечер с любимия човек в комплекс Кремен!

Празнувайте 8-ми Март с Нина Иванова в Хотел Кремен!
✨ За един невероятен и вдъхновяващ Ден на Жената, Хотел Кремен има удоволствието да ви представи незабравимо събитие с участието на обичаната певица Нина Иванова!
Нина, ще направи този ден още по-специален за вас и вашите приятелки и любими хора. Съчетайте елегантна вечеря със звуците на любимата ви музика в уютната обстановка на Хотел Кремен.
️ Специално подготвено меню с изкусителни ястия и отлични напитки ще бъде поднесено с любов и внимание от нашия страхотен екип.
За резервации:
Адрес: с. Кремен, обл. Кърджали
Телефони:
  • +359 879 20 30 40
  • +359 876 20 30 40
Имейл: hotelkremen@gmail.com

Този празник днес отразява всички лица на жената. Празникът на майките – ние, като техни деца, им отдаваме почит и сами станали майки, получаваме на свой ред – с някое стихче или картичка. Всъщност, дори само затова си струва неговото съществуване.

Други жени очакват признание за значимостта си от любимите си мъже. И да, това се изразява в подаръци, цветя, поне малко по-различно отношение от другите дни. И да, заради това си струва да бъде харесван.

Необвързаните си организират излизане по женски, за да се вдъхновят от женската си сила и независимост и да я демонстрират в екип. Все още в много предприятия и фирми мъжете почитат колежките си по някакъв начин – независимо, дали идва от ръководството, или спонтанно. Тогава 8 март става и забавен, но не по-малко значим.

Празникът има много лица, много поводи за дискусии за тези, които искат да ги намерят. Но истината е, че се е деформирал и малцина си спомнят откъде идва поводът, защо е точно тази датата. Преди всичко останало – той е празник от жената за жената.

Вашата количка е празна.

0 in cart
Close